Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον Καναδά και τις ΗΠΑ από σήμερα έως τις 27 Απριλίου. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συμμετέχουν επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Σήμερα, στο Μόντρεαλ, θα συναντηθεί με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, με το ΔΣ του Εργατικού Συλλόγου Ελλήνων του Κεμπέκ και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μόντρεαλ, ενώ την Τρίτη, στο Τορόντο, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά με επικεφαλής την γγ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του κ. Κουτσούμπα:
Τετάρτη 24 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, με το ΔΣ της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο και στις 19.30 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ, στο Τορόντο.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη:
Παρασκευή 26 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon».
Σάββατο 27 Απριλίου
Θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version