Πέμπτη, 16 Απριλίου

Επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει την Παρασκευή το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεοπτικής του συνέντευξη στον Alpha.

Όπως αναφέρει ο Περισσός, «ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τα γνωστά και χιλιοειπωμένα -και από τον ίδιο και από τον προκάτοχο του κ Τσίπρα- για τους “ισχυρούς συμμάχους της Ελλάδας, ΗΠΑ και ΕΕ που θα την στηρίξουν”, για “τη διεθνή απομόνωση της Τουρκίας” κ.ο.κ, επιχειρήματα που έχουν καταρρεύσει παταγωδώς, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα».

Ακόμα, το ΚΚΕ τονίζει ότι «με ευθύνη της κυβέρνησης, η χώρα μας εμπλέκεται ακόμη περισσότερο στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς, όπως δείχνει και η επίσκεψη Χαφτάρ στην Ελλάδα, η κύρωση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας, που προετοίμασε και εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τώρα επεκτείνει η ΝΔ, αλλά και η αποστολή πυραυλικών συστοιχιών και προσωπικού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία».

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version