Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Η λίστα Μπογδάνου με τα είκοσι νήπια που δημοσιοποίησε χθες το βράδυ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσει ο ιδιος, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Η δικαιολογία του, ότι ανέβασε την λίστα πιστεύοντας ότι αυτή είχε κατέβει και δεν την έλεγξε, δεν βρήκε και πολλούς υποστηρικτές.

Λίγοι τον στήριξαν και ανάμεσα τους η φιλόδοξη πολιτευτής θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου, που όπως φαίνεται λατρεύει να προκαλεί με τις αναρτήσεις της.

Πριν από λίγους μήνες η ανάρτησή της για ραγάδες, μασχάλες και αξύριστα πόδια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και χιλιάδες επικριτικά σχόλια για την πολιτευτή.

Σήμερα με μια ανάρτηση της επανέρχεται δριμύτερη για να κάνει αισθητή την παρουσία της γράφοντας στο Twitter: «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στα social media με την πλειοψηφία των χρηστών να την «περιποιούνται» κατάλληλα.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version