Δευτέρα, 23 Μαΐου

Απαντώντας στον αρνητικό σχολιασμό που δέχτηκε για τα οκτώ ακίνητα που αγόρασε το 2018, ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης διευκρίνισε πως τρία από τα ακίνητα που εμφανίζονται στο πόθεν έσχες του, είναι διαμερίσματα ενοικιασμένα από ΜΚΟ που φιλοξενούν πρόσφυγες. 


Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι υπάρχει «κυνικό σχέδιο της ΝΔ» για την «ηθική και πολιτική του εξόντωση» και έκανε λόγο για «ενορχηστρωμένη, ακριβά πληρωμένη προπαγάνδα για τα οκτώ ακίνητα του Παπαδημούλη».

«Εγώ δεν κρύβω τίποτα, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως «ομολογεί μία ακόμα μεγάλη αμαρτία», αφού, όπως είπε, «τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Μαθαίνω ότι θα προσπαθήσουν να το εμφανίσουν κι αυτό ως “μέγα σκάνδαλο”. Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα δύο μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Και φιλοξενούν πρόσφυγες. Αυτοί δεν μας έλεγαν “αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”».

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο Open Τv, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για «οργανωμένη επίθεση» εναντίον του, και είχε πει για τα οκτώ ακίνητα ότι «είναι διαμερίσματα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 στις περιοχές Αχαρνών και Βικτωρίας κι αυτά μπορεί κανείς να τα δει μελετώντας το πόθεν έσχες. Έφερα χρήματα από το εξωτερικό για να αγοραστούν αυτά τα ακίνητα, τα οποία αγοράστηκαν πριν από 2,5 χρόνια στις τιμές της αγοράς, όχι από πλειστηριασμό, όπως ψευδώς λένε, και μεταβιβάστηκαν και τα οκτώ -τα έξι με υψηλή και τα δύο με πλήρη κυριότητα- την ίδια χρονιά στα δύο παιδιά μου».

Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στο πόθεν έσχες πως το 2018 προχώρησε στην αγορά 8 ακινήτων, αλλά και πως έχει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις, ύψους ‪834.346,47ευρώ

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version