Πέμπτη, 20 Αυγούστου

Τουλάχιστον 12.823 δικαιούχοι θα δουν σήμερα φουσκωμένους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, μιας και καταβάλλεται ο β΄κύκλος της “επιστρεπτέας προκαταβολής”.

Μέχρι σήμερα 73.627 είναι οι δικαιούχοι που έχουν λάβει την επιστρεπτέα προκαταβολή, συνολικού ύψους 588,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Η ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή δημοσίων Εσόδων) αναφέρει ότι μέχρι τώρα πάνω από 89.123 επιχειρήσεις έχουν ήδη οριστικοποιήσει, μέσω της πλατφόρμας «myBusinessSupport» (www.aade.gr/mybusinesssupport), την αίτηση χορήγησης της ενίσχυσης.

Η προθεσμία οριστικοποίησης της αίτησης λήγει την Τετάρτη 22 του μηνός, ενώ οι πληρωμές του β’ κύκλου της «επιστρεπτέας προκαταβολής» θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version