Πέμπτη, 16 Απριλίου

Στεφάνι στο ΕΑΤ – ΕΣΑ κατέθεσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας «στις συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο η γύμνια του συστήματος της δικτατορίας του κεφαλαίου, των μονοπωλίων».


Μήνυμα αγώνα και διεκδικήσεων έστειλε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την επέτειο του στρατιωτικού Πραξικοπήματος της Χούντας στις 21 Απριλίου του 1967.

Καταθέτοντας στεφάνι στο χώρο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, που υπήρξε τόπος βασανιστηρίων την περίοδο της Χούντας για εκατοντάδες ανθρώπους, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε πως«τιμάμε τους ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα, βγάζουμε πολύτιμα συμπεράσματα.

Σήμερα σε ιδιαίτερες, διαφορετικές οπωσδήποτε συνθήκες, βιώνουμε μια νέα εκδοχή της βαρβαρότητας. Στις συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο η γύμνια του συστήματος της δικτατορίας του κεφαλαίου, των μονοπωλίων.

Μένουμε γεροί, μένουμε δυνατοί, όρθιοι. Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας οι πρώτοι νεκροί», υπογράμμισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version