Τετάρτη, 19 Αυγούστου

Ο Φίλιπ Ρίκερ, που ως αρμόδιος για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί μια μίνι περιοδεία στην Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρα και τους τέως υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση.

Εξέφρασαν την εκτίμησή τους στον Αλέξη Τσίπρα
Ο κ. Πάιατ ανέφερε στην ανάρτησή του ότι «μαζί με τον υφυπουργό Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ, εκφράσαμε την εκτίμησή μας στον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για την πρόοδο που σημειώθηκε στις σχέσεις των ΗΠΑ και της Ελλάδας, υπό την πρωθυπουργία του».

Η ανάρτηση του Τζέφρι Πάιατ:

Ο Τζέφρι Πάιατ υποστήριξε ότι πλέον «κοιτάζουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτά τα θεμέλια και να επιταχύνουμε τη συνεργασία μας». Να σημειωθεί ότι ο Φίλιπ Ρίκερ συναντήθηκε και με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια.

O κ. Πάιατ έφθασε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα με πατερίτσες, μετά το ατύχημα που είχε πρόσφατα με το ποδήλατό του, όπως φαίνεται στην εικόνα που ανήρτησε ο πρώην πρωθυπουργός:

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version