Για επικοινωνιακό show της κυβέρνησης της ΝΔ στον Έβρο κάνει λόγο η Ελληνική Λύση, σε σχόλιο για τη σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο με τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζοντας τους υψηλούς τόνους κατά της ΝΔ για το μεταναστευτικό.
Όπως αναφέρουν από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «το επικοινωνιακό show, του πρωθυπουργού με τους Ευρωπαίους, στον Έβρο δεν μπορεί να κρύψει, ούτε την έλλειψη προετοιμασίας της χώρας, στον υβριδικό πόλεμο που εξαπέλυσε η Τουρκία εναντίον μας, ούτε την αδιαφορία της ΕΕ στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα.
Σταματήστε να είστε προβλέψιμοι στη ΝΔ, κάντε push back τους παράνομους στο Αιγαίο ή στείλτε τους, στις ευρωπαϊκές αυλές. Μόνο έτσι θα …ξυπνήσει η ΕΕ. από το χασμουρητό της» προτρέπει η Ελληνική Λύση.
Τέλος, η ανακοίνωση του κόμματος σημειώνει «αφήστε τη διακυβέρνηση για χάρη της τηλεόρασης και κοιτάξτε το Αιγαίο που καθημερινά γίνεται “σουρωτήρι” και ιδιαίτερα το Καστελόριζο που αποβιβάζονται συνεχώς παράνομοι μετανάστες»