Γεωργιάδης: Τρέχει το Ελληνικό – Κασσιόπη, Αφάντου, ΕΛΒΟ ακολουθούν

Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φτιάξει μια… dream team στα υπουργεία, με ανθρώπους που μπορούν να συνεννοηθούν και να βρουν άμεσες λύσεις, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Open TV.

Αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα της ανάπλασης του Ελληνικού κι έκανε λόγο για το έργο που θα αλλάξει την εικόνα ολόκληρης της χώρας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκαθάρισε ότι «το έργο θα μπορούσε να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό εργαζόμαστε» κι εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με την προηγούμενη κυβέρνηση το Ελληνικόδεν θα γινόταν ποτέ».

Για το καζίνο επανέλαβε ότι έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει ο διαγωνισμός, ενώ επισήμανε ότι όσον αφορά στη λειτουργία του, θα εφαρμοστούν όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν θέλαμε να συνεννοηθούμε όλα αυτά θα είχαν λυθεί γρήγορα». Για τις επενδύσεις στην Ελλάδα επεσήμανε ότι «οι επενδυτές καταλαβαίνουν ότι εμείς θέλουμε να κάνουμε δουλειές» και πρόσθεσε: «Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα σε κάθε επενδυτή: Θα σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, η νοοτροπία κατά των επενδύσεων ανήκει στο παρελθόν», τόνισε ο υπουργός.

Αναφέρθηκε τέλος και σε άλλες εμβληματικές επενδύσεις που έχουν μείνει πίσω (Κασσιόπη, Αφάντου, ΕΛΒΟ) σημειώνοντας ότι θα προχωρήσουν με ταχύτητα και θα ολοκληρωθούν επιτυχώς.