Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

«Εγκαινιάζουμε μια πολύ καλή συνεργασία, επαναλαμβάνω, πάντα με γνώμονα την καθημερινότητα του πολίτη», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

Με αφορμή την επικείμενη κακοκαιρία, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα. «Είμαστε μια γροθιά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κεντρικό κράτος και αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας ενημερώθηκε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Περιφέρεια για την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών.

«Απαιτούνται μεταρρυθμίσεις που θα πάνε την Αυτοδιοίκηση και τη χώρα μπροστά», ανέφερε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας: «Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα και έχουμε την ιστορική ευθύνη να συνεργαστούμε γόνιμα προς την κοινή κατεύθυνση, που είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών. Δίνουμε μάχη με την πανδημία, ωστόσο παράλληλα τώρα είναι η ευκαιρία για δημιουργικές επανεκκινήσεις σε κρίσιμα ζητήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός είναι σε συνεχή επαγρύπνηση, οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν εντατικοποιήσει τις εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων καθώς και τους σχετικούς ελέγχους, ενώ «σε όλες τις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας θα βρίσκονται επιτόπου μηχανήματα και συνεργεία μας για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων και τη διευκόλυνση των πολιτών», σύμφωνα με τον περιφερειάρχη.

Η τοποθέτηση του Στέλιου Πέτσα

«Είχα τη χαρά σήμερα (σ.σ. χθες) να επισκεφτώ τον φίλο και περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη και πώς να την κάνουμε καλύτερη. Επίσης, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για την προετοιμασία που έχει γίνει από την Περιφέρεια και όλους τους εμπλεκομένους, ώστε να είμαστε έτοιμοι τις επόμενες ώρες, που θα έχουμε ενδεχομένως την κακοκαιρία να χτυπάει και την πόρτα της Αττικής, ζήτημα το οποίο είναι ύψιστης προτεραιότητας. Εγκαινιάζουμε μια πολύ καλή συνεργασία, επαναλαμβάνω, πάντα με γνώμονα την καθημερινότητα του πολίτη και να κάνουμε τη ζωή του καλύτερη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλιόπουλος για λιανεμπόριο: « Η κυβέρνηση να στηρίξει οικονομικά επιχειρήσεις και εργαζόμενους»

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version