«Εδώ και πολύ καιρό να παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του ως Κεντρικού Τραπεζίτη» τονίζει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter.

Οι χθεσινές αποκαλύψεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με ύπαρξη αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης για εκτύπωση δραχμών, έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Μετά τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο οποίος διέψευσε τα όσα είπε ο κεντρικός τραπεζίτης, το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25 παίρνει και αυτό θέση. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο Twitter αναφέρεται πως οι νέες αποκαλύψεις του Γιάννη Στουρνάρα είναι «μυθιστορήματα του Τζον Λε Κερέ». Παράλληλα τονίζεται πως ο Διοικητής της ΤτΕ θα έπρεπε να έχει παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του.

««Νέες “αποκαλύψεις” Στουρνάρα για το ’15 για Ρώσους, δραχμές, και λοιπά μυθιστορήματα του Τζον Λε Καρέ: Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Στουρνάρας, επιβεβαιώνει ότι θα πρεπε εδώ και πολύ καιρό να παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του ως Κεντρικού Τραπεζίτη» αναφέρει η ανάρτηση.]