“Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε απλά ένα ενοχλητικό τηλεγράφημα για την επίθεση σε εμένα. Παρόλο που γράφει χίλιες περιποιημένες λέξεις για τον Κουφοντίνα, αναγνωρίζω την επιλογή να καταδικάσει το γεγονός χωρίς αστερίσκους.”

Του Μάκη Θεοδώση

«Απορώ με το ΚΚΕ που από τη μια καταδικάζει και από την άλλη με στοχοποιεί. Όλοι κρίνονται για τα δημοκρατικά τους πιστεύω αλλά πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους γιατί οπλίζουν τα χέρια των θερμοκέφαλων, των θερμόαιμων και ημιπιτσιρικάδων» υπογράμμισε ο κ. Μπογδάνος.

«Η λέξη χαφιές και η λέξη φασίστας οπλίζει, καταλαβαίνω την σκληρή κριτική, δεν αποδέχομαι να μου καταλογίζουν ολοκληρωτισμούς, συμπάθειες σε ιδεολογίες. Οι άνθρωποι που ήρθαν να κάψουν το αυτοκίνητο της γυναίκας μου άκουσαν αυτούς τους χαρακτηρισμούς από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.» τόνισε.

Έχω δεχθεί απειλητικά μηνύματα από το διαδίκτυο εδώ και χρόνια και έχω υποβάλλει από το 2016 μηνύσεις χωρίς αποτέλεσμα, κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ομόθυμη καταδίκη από όλα τα κόμματα

H επίθεση στο βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μπογδάνο είναι αυτονόητα καταδικαστέα, καταλήγει η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ το ΚΚΕ αναφέρει «η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ.Μπογδάνου είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα ενώ το μόνο που καταφέρνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, τον χαφιεδισμό, την αστυνομοκρατία ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο κ. Μπογδάνος»