Σε Λέσβο και Χίο κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ
Σε Λέσβο, Χίο και Έβρο
Μεταβαίνουν σήμερα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ
Πραγματοποιώντας επισκέψεις και συζητήσεις
Με φορείς για το μεταναστευτικό-προσφυγικό
Στη Λέσβο θα βρεθούν Παρασκευή και Σάββατο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους βουλευτές Νίκο Βούτση, Γιάννη Ραγκούση και το μέλος της ΠΓ Πάνος Λάμπρου.
Οι βουλευτές επισκέφθηκαν νωρίτερα την αστυνομία και το λιμενικό, ενώ αυτή την ώρα παραχωρούν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου. Στις 18:30 θα παραστούν σε εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα.
Την ίδια ώρα στη Χίο έχουν μεταβεί οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη, Ανδρέας Μιχαηλίδης και Θοδωρής Δρίτσας.
Οι βουλευτές πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, ενώ το απόγευμα θα παραστούν σε εκδήλωση για το μεταναστευτικό ζήτημα.
Μιχαηλίδης: Πρώτιστη ανάγκη η αποσυμφόρηση των νησιών μας
Στο Κυβέρνηση.gr μίλησε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε πως τα πράγματα είναι πιο ήρεμα στη Χίο τις τελευταίες ημέρες: “Επικρατεί μία ύφεση θα λέγαμε, μία ηρεμία. Σε αυτό βέβαια έχει συμβάλει και ο καιρός των τελευταίων δύο ημερών που δεν ήταν καλός. Ωστόσο μένουν σε εκκρεμότητα άνθρωποι. Η ΒΙΑΛ είναι αποκλεισμένη από κατοίκους. Δεν επιτρέπουν να μπουν άλλοι μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ήδη η εισαγγελία άσκησε διώξεις για τη ΒΙΑΛ. Πρώτιστη ανάγκη, η αποσυμφόρηση των νησιών μας”, επεσήμανε ο βουλευτής Χίου.
Τέλος στον Έβρο θα βρεθεί σήμερα και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
