«Επικίνδυνη η δήλωση του πρωθυπουργού πως επόμενες συμφωνίες οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών θα είναι στα πρότυπα της συμφωνίας με την Ιταλία» αναφέρει η Ελληνική Λύση.
Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση, μετά από τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της συνάντησης του με τον Ισραηλινό ομόλογο του, Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «ατυχέστατη στα όρια της επικίνδυνης είναι η δήλωση του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, με την οποία προαναγγέλλει πως και οι επόμενες συμφωνίες οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών θα είναι στα πρότυπα της συμφωνίας με την Ιταλία.
Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης εννοεί πως θα απομειώσει την ΑΟΖ και την κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο, όπως έκανε και στο Ιόνιο. Δυστυχώς τα επαναλαμβανόμενα λάθη, παύουν να είναι σύμπτωση αλλά “συμπτώματα” προδιαγεγραμμένου εθνικού εγκλήματος…» καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.
