Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε την έναρξη της «Ώρα του Πρωθυπουργού», η οποία θα «εγκαινιαστεί» την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τεθεί στη διάθεση των βουλευτών της αντιπολίτευσης και θα απαντήσει σε ερωτήσεις τους.
Παράλληλα, στην ατζέντα του περιλαμβάνεται μια συνάντηση εργασίας την Κυριακή το πρωί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Pfizer, όσον αφορά στην απόφαση της εταιρείας να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο από τα έξι διεθνή κέντρα ψηφιακής τεχνολογίας, τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης μεγάλων δεδομένων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, είναι προγραμματισμένο το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, για να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
