Ποικίλες αντιδράσεις ξεσήκωσε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αφήνεται να εννοηθεί πως πολλοί δημοσιογράφοι χρηματίζονται για να προβάλλουν συγκεκριμένες απόψεις.
Στα social media επικρατεί αναβρασμός, ενώ έχει γίνει πρώτο trend στο twitter με το hashtag #syriza.
Το σποτ το οποίο κατήγγειλε η ΕΣΗΕΑ με επιστολή της προς τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη,
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter εξαπέλυσε πυρά κατά της Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για «χυδαίο τηλεοπτικό σποτ». «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να κατηγορήσει όλους ανεξαιρέτως τους δημοσιογράφους ως όργανα των εργοδοτών τους και άρα ανθρώπους χωρίς τη δική τους άποψη και ταυτοχρόνως να δείξει για άλλη μια φορά το ολοκληρωτικό του αποκρουστικό πρόσωπο», τόνισε ο υπουργός.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης σημείωσε με τη σειρά του: «Ως εκπρόσωπος τύπου έχω την τύχη να συνεργάζομαι με δεκάδες δημοσιογράφους τα τελευταία χρόνια. Έχω πολλές ιστορίες να περιγράψω για όσα περνούν και αυτοί την περίοδο της κρίσης. Το τσουβάλιασμα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το βίντεο του είναι άδικο και υποκριτικό. Από τη μια λοιπόν υπάρχει η ΝΔ που δεν δίνει στο φως της δημοσιότητας το πόσα χρήματα πήγαν και που και από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ που ζει σε παράλληλο σύμπαν. Και υπάρχει και το Κίνημα Αλλαγής. Που χθες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας και τη Δευτέρα θα καταθέσει κοινοβουλευτική πρωτοβουλία για άμεση λύση στο αδιέξοδο που έχει προκληθεί από την κατάργηση του προνομίου των εργαζομένων έναντι των τραπεζών».
