Τελευταίο θύμα ήταν ένας άνδρας από τη Γλυφάδα, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα συμπτώματα του κορονοϊού έχει εμφανίσει και η σύζυγος του 70χρονου.
Τελευταίο θύμα είναι ένας 64χρονος από τη Δαμασκηνιά.
Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, με έναν 70χρονο, έναν 64χρονο και έναν 46χρονο στρατιωτικό στην Αλεξανδρούπολη να χάνουν τη ζωή του από τη νόσο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 25 μέχρι στιγμής.
Συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τετάρτης ανέρχονται στα 821 με 134 συμπολίτες να νοσηλεύονται, στην πλειοψηφία τους άνδρες, με τους 53 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένοι.
